Vendégköny

Vendégköny

Kedves Vendégeink! Reméljük, jól érezték magukat nálunk, és rövidesen visszatérnek hozzánk! Addig is, írjanak pár sort webes vendégkönyvünk hasábjaira! Köszönjük!

4 thoughts on ““Vendégköny”

 • Dr. Kiss László

  Tisztelt Hölgyem ! Tisztelt Uram !

  A Csángó fesztivál ideje alatt jártam az éttermükben a feleségemmel. Kellemes környezetben vacsoráztunk, kulturált kiszolgálásban volt részünk, elfogadható árakat találtunk. Az ételek finomak voltak, a felszolgáló modoros és szellemes volt, kitűnő bort ajánlott a vacsorához. Igazi élményben volt részünk, még a kiállításról is beszélt nekünk amit akkor sajnos nem tudtunk megnézni.
  Ennek az élménynek hatására 20.-án ismét odamentünk vacsorázni, bár kissé sokan voltak, a korábbinál hosszabban vártunk a vacsorára de megérte. A felszolgáló remek ételeket ajánlott, (látszott rajta sok év tapasztalata) ezekhez ismét finom borokat hozott nekünk, mást nekem és mást a feleségemnek. A vacsora végén meglepő desszertet kaptunk, élvezettel ropogtattuk a réteslapokat a finom áfonyás krémmel, ilyen kulturált és vidám megjelenésű befejezését a vacsoránknak csak remélni tudtuk.

  Ezúttal is köszönjük a tulajdonosoknak a környezetet, a szakácsoknak a finom ételeket, a felszolgálónak (kinek neve szerepelt a blokkunkon de most nem írom le) a szakszerű és barátságos kiszolgálást. Azt gondolom, nem utoljára voltunk VENDÉGEK Önöknél.

  üdvözlettel
  Dr. Kiss László

 • Szautner Jánosné

  Kedves Kecskés Zoltán úr és kedves Mindenki!

  Megköszönöm a társaim és hozzátartozóik nevében azt a mindenre kiterjedő gondoskodást, amiben részesítettek bennünket május 29.én, az ARANYOKLEVÉL átvétele utáni ebéden.
  Köszönjük, hogy zártkörű rendezvényként kezelték az összejövetelünket, mert így “otthon” éreztük magunkat. Mindenki elégedett volt az ízekkel, az adaggal az árakkal és az udvarias kiszolgálással.
  Máskor is felkeressük Önöket és másoknak is ajánlani fogom a szolgáltatásaikat!
  Kívánunk további sikeres rendezvényeket, jó egészséget, üdvözlettel a csoport nevében:Szautner Jánosné

 • Dr. Kiss László

  Kedves Szikra Galéria étterem !

  A minap utam a városon át vezetett, gondoltam betérek egy ebédre a párommal, sajnos azonban zárva találtam az éttermet. A kapun a tájékoztató levéllel.
  A héten ismét dolgom akadt a városházán, betértem ebédelni az étterembe. Csalódás most sem ért, kedvesen fogadtak és megfelelő étkeket kaptam. Az étterem ma is olyan szép és elegáns mint volt első ottjártunkkor. Örülök amiért meg tudták őrizni a szépséget és a minőséget. Egy dolgot azonban hiányoltam, előző látogatásainknál a bennünket rendkívüli módon kedvesen és figyelmesen kiszolgáló, sok év tapasztalatát mutató felszolgálót, sajnálom amiért ezzel a színfolttal szegényebb az étterem.

  üdvözlettel

  Dr. Kiss László

 • Lengyel Tamás

  Köszönjük a teljeskörű kiszolgálást a személyzetről és a kiszolgálásról csak a maximális elégedettséüket tudjuk Önök felé tolmácsolni.Köszönjük a szép estét és a finom vacsorát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.