Rendezvényterem

Minden igényt kielégítő 100 fős rendezvény helyszín Jászberényben

Olyan frissen él bennem az a csodálatos nyárvégi délután, mintha csak tegnap lett volna. Pedig közben hónapok teltek el azóta. Emlékszem mennyit izgultam azon, hogy vajon mit fog válaszolni és mit fognak szólni a szülei. Nem is gondoltam, hogy a meglepetés és közös öröm mellett apósék ilyen felejthetetlen családi összejövetelt szerveznek majd ebből az alkalomból. Nem akárhol ünnepeltünk, a város egyik legjobb éttermében tartottuk az eljegyzési party-nkat.
Persze ezzel még nem végeztünk… Az igazi ünnepély még csak most jön. És egyúttal ezernyi teendő vár ránk. Már jó előre lefoglaltuk az időpontot az anyakönyvvezetőnél. A következő kérdés: a helyszín. Mintha az eljegyzéskor említette volna az éttermi személyzet egyik kedves tagja, hogy van egy hatalmas rendezvénytermük, ahol esküvőket is tartanak. A finom eljegyzési ebédet, az ízletes borokat, a rendkívül figyelmes kiszolgálást felidézve nem kell sokat gondolkodnunk az esküvőnk helyszínén…

Esküvői vacsorák, lakodalmak, bálok, nagyobb szabású családi rendezvények ideális helyszíne a Szikra Galéria étterem, kávézó és rendezvényház emeletén található rendezvényteremünk. Érdeklődjön bátran, kérjen időpontot és minden részletre kiterjedően, közösen egyeztetjük elképzeléseiket!

Esküvői vacsorahelyszín


Esküvői vacsorahelyszín

Esküvői vacsorahelyszín


Sokoldalú üzleti rendezvényhelyszín

Aki szervezett már valaha bármilyen üzleti vagy szakmai rendezvényt, az pontosan tudja, mennyi apró dologra kell figyelni ahhoz, hogy minden zökkenőmentes legyen, és, hogy a résztvevők inspirációt kapjanak új üzleti megoldások megvalósításához, gyümölcsöző kapcsolatok kialakításához. Az ördög szokás szerint a részletekben rejlik: elég egy technikai malőr vagy egy rosszul választott ebéd helyszín, és máris több hét vagy hónap munkája veszhet kárba! Mindannyian átéltünk már olyan kínos helyzeteket, amikor egy konferencia nyitó prezentációján nem indult el egy multimédia bemutató, és a résztvevők kínos csendben várták a megváltást, vagy amikor olyan rossz kávéval vagy étellel kínálták a vendégeket a szervezők, hogy az a nap hátralévő részére témát szolgáltatott mindenkinek. Nagyságrendekkel nehezebb elérni, hogy a résztvevők arra figyeljenek fel, hogy mennyire olajozottan zajlik minden, mennyire jók a feltételek, az ellátás, a kiszolgálás színvonala, mintsem az esetleges technikai, emberi vagy szervezésbeli hiányosságokra. Mi mégis ezt a nehezebb utat szeretnénk választani, és arra vállalkozunk, hogy minden szükséges feltételt biztosítunk Önnek és munkatársainak ahhoz, hogy a rendezvényük sikeres legyen, és mihamarabb megtérüljön! Kerülje el a nem megfelelő helyszínválasztásból adódó kudarcokat, ne bízzon semmit a véletlenre! Ne kockáztassa a rengeteg befektetett munkát, ami egy rendezvényre való felkészüléssel és annak megszervezésével jár! Ha már annyit dolgozott érte, ne hagyja bosszantó apróságok miatt elúszni a sikert!

Konferenciák, előadások és egyéb zártkörű rendezvények szervezésére tökéletes választás a legmodernebb technikával felszerelt, 100 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünk Jászberényben, a Rákóczi út 40-ben. Hívja meg ügyfeleit és üzleti partnereit egy magas színvonalú szakmai fórumra a Galériánk emeltén található rendezvénytermünkbe, és lássa vendégül őket éttermünk svédasztalos kínálatával!

100 fős redezvény és konferencia helyszín Jászberényben

Önnek egyedül a szakmai tartalomra és az üzleti kapcsolatépítésre kell koncentrálnia, a résztvevők kényelméről, a műszaki megoldásokról, a hangosításról, a vetítésről, az informatikai infrastruktúráról és a minden igényt kielégítő vendéglátásról mi gondoskodunk! Nálunk nem érhetik kellemetlen meglepetések, konferenciatermünk kényelmi és műszaki feltételei, az általunk ugyanitt üzemeltetett vendéglátó egységek (étterem, kerthelyiség, kávézó, borozó), egyedi művészeti tárlatunk, és felkészült csapatunk a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek!

Forduljon hozzánk bizalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot!
A Szikra Galéria étterem, kávézó és rendezvényház csapata