Borozó

Hangulatos pincehelység, borozó a Szikra Galéria Kávéház alatt!

Tudta Ön, hogy nem feltétlenül szükséges Tokaj-Hegyaljáig, Egerig, a Balaton felvidékig, Szekszárdig vagy Villányig utaznia, hogy színvonalas borkóstolón vagy egy kellemes borvacsorán vegyen részt?

Szikra Galéria Kávéház - Borozó
Örömünkre szolgál elsőként megosztani Önnökkel a Szikra Galéria étterem, kávézó és rendezvényház legújabb részét és annak kínálatát! Elég Jászberény város főterétől néhány percet sétálnia és ott találja magát autentikus Borozónkban. Pincénk falai közel 100 évesek és az igazi borospincék hangulatát és légkörét idézik! Berendezésünk, asztalaink, dísztárgyaink egytől-egyig ezt a hangulatot erősítik. Az itt tartózkodást különösen kellemessé teszi az igazi borospince klíma, ami nyáron kellemes hűvöset, télen pedig kellemes meleget jelent.
Pincénk 28-32 fő vendégül látására alkalmas.

Szeretne párjával valami igazán fontos, közös, ünnepi alkalmat, gyertyafény mellett, meghitt félhomályban, kellemes borok és ízletes vacsora társaságában megtartani?

Szikra Galéria Kávéház - Borozó

Olyan helyet keres, ahol a borkülönlegességek mellett az étlap választékának, az ételek minőségének és mennyiségének köszönhetően annyit ehet, amennyi csak befér? 🙂

Szikra Galéria Kávéház - Borozó

Szívesen összefutna barátaival valamelyik, akár hétköznap este egy laza beszélgetésre, pár pohár finom, minőségi bor mellett?

Szikra Galéria Kávéház - Borozó

Hangulatos helyet keres szűk családi vagy baráti körben tartandó ünnepélyekhez?
Szeretné leendő vagy jelenlegi üzletfeleit, partnereit vagy kollégáit elvinni egy laza, szűkkörű céges rendezvényre?

Szikra Galéria Kávéház - Borozó

Térjen be Ön is hozzánk párjával, családjával, barátaival, üzletfeleivel, kollégáival együtt a hét bármely napján!
A BOROZÓ csapata